ZAVALLI VOLEYBOL!

Sayın Deniz ARSLAN geçtiğimiz hafta yazmıştım ama sanırım görmediniz yada yayınlamaya değer bulmadınız .
Görmediğinizi varsayarak tekrar yazıyorum. Geçtiğimiz hafta voleybol sitelerini gezerken bir haber gözüme çarptı. Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu (MHGK) başkanı Sayın Aziz YENER‘in CEV hakem komisyonu toplantısına katılması ile ilgili bir haberdi. Bu haberde bir gariplik vardı ama bir süre çıkartamadım. Tüm siteleri ziyaret ettim. Haber adeta kopyala yapıştır yapılarak yazılmıştı. Söz konusu haberde Merkez Hakem ve Gözlemci kurulu başkanından bahsediliyor iken Merkez hakem ve Genel kurulu başkanı olarak yazılmıştı!.
Tam Voleybol federasyonu görevlilerine “Kardeşim; nasıl iş yapıyorsunuz?! Basını neden doğru bilgilendirmiyorsunuz?” deyip bindireceğim, içime bir kurt düştü. TVF resmi internet sitesine girdim. Haberi buldum, linkini aşağıya yazıyorum. Voleybol federasyonu başkanı ve yöneticileri, basın ve iletisimden sorumlu üyesi , MHGK başkanı ve üyeleri, iletişim için binlerce lira alan görevlileri ya siz ne işe yararsınız? Daha kurullarınızın doğru dürüst adını yazamıyorsunuz!.
Her konuda ahkam kesen basının duayenleri sizinde mi aklınıza gelmiyor hatayı düzelttirmek .
Zavallı voleybol!..
 77ACD637-EF0E-40B0-9D5B-4FA0EACFED46

7 Comments

  1. Adamın birisi yıllar önce İzmir voleybolunda bir mevkiye getirilmiş.Bu adam İzmir Atatürk spor salonunun arkasında yapılan otelin yemek bölümünde yemek yemeye ve alkol almaya başlamış.Görevlilere burası bizim Tvf nin tesisi diyerek yiyip içiyor parasını ödemiyormuş .Otel işletmecisi federasyon yetkililerini arayarak ,burada sırma saçlı bir adam var sürekli yiyip içiyor parasını federasyona yazın diyor demişler. Federasyon yetkilileri aman ha sakın parasını almadan bir şey vermeyin demişler.Gel zaman git zaman bu sırma saçlı adam yemek yemez içki içmez olmuş.İşte bu adamlar yıllarca federasyonu babalarının çiftliği gibi yönettiler.

    Beğen

  2. Bu hafta izmirde bir voleybol müsabakasında maçın hakemi ile gözlemcisinin baba oğul olduğunu tespit etmişler .Bu görevlendirmeleri yapanlar yeni bir şey çıkmışta onu mu çekiyorlar.

    Beğen

  3. DANYY DE VITO görünümlü bücür yeni sıfır araba almış.Bana dokunmayın benim araba taksidim var çıkarmam lazım diyor o kurs senin bu maç benim oradan oraya koşuyormuş.Kulakların çın lasın paşa bak üzüm üzüme bakarak nasıl kararıyormuş.

    Beğen

  4. Gelen gideni aratmasın. Duamız budur sadece, hep aynı şeyi yaşamaktan da yorulduk, eşitlik ilkesi nerde görülmüş , herkes eşit görev alıyormuş , takip ediliyordur bu da, canınız ister yurtdışı, ister yurtiçi eşitlik Evet, haklısınız , kimse kimseye laf etmesin geçmişi karalayanlar dibim senden kara misali ..yazık

    Beğen

  5. İlgili haberdeki yanlışlık gerçekten gözden kaçmış belli. Tüm site yöneticisi arkadaşların da gözünden kaçmış. Haklısınız, keşke daha dikkatli olunsaydı.
    Bu arada, söz konusu haberi 27 Ocak Cumartesi günü saat 10.19 da yayınlayan ilk site bizim sitemiz olmuş. ( http://www.voleybolaktuel.com/genel-haber/aziz-yener-avrupa-hakem-komisyonu-toplantisina-katildi-h15791.html ). Keşke yanlışı söylerken, doğru yapanları da dile getirmiş olsaydınız. O zaman voleybola tarafsız yaklaşımınızla ilgili hiç bir farklı düşünce kalmazdı.
    Eleştiri sadece olumsuzluk üzerine değil, olumlu örneklerini de vererek yapıldığında çok daha yararlı olabiliyor. En azından kişilere ve/ veya kurumlara hakkını teslim etmek bakımından olumlu örnekleri de sergileyebilmek daha iyi olurdu.
    Saygılarımla,
    Savaş Eskigülek
    Voleybol Aktüel Genel Yayın Yönetmeni

    Beğen

  6. Sayın ESKİGÜLEK , TVF sitesinde başlayan ve diğer voleybol sitelerinde devam eden hatalı yazıya yapmış olduğum eleştiriye vermiş olduğunuz yanıt anlamlıdır.EVOLEYBOL sitesinde ve daha önce yayında olan Sayın EPİRDEN in diğer sitelerinde yazılan yüzlerce eleştiriye ilk kez TVF nin resmi internet sitesinde yapılmış olan düzeltme daha anlamlıdır.Dün gece Sitemize bir yazı yazdım.Eğer sitemizin editörü yazımı yayınlarsa daha iyi anlaşılacaktır ki ben tarafsız değilim.Ben voleybolun sadece fikstür çekilip maçların oynatılmadığı her geçen gün üzerine bir şeylerin konduğu günleri özlüyorum. O nedenle ben tarafsız değilim.Sizler tarafsız olabilirsiniz.Ömrüm elverdiği sürece ve voleybola bir Erol Ünal KARABIYIK daha gelene kadar yazacağım eleştireceğim.Bu benim suçum değil.Bu o günlerden sonra voleybolu yöneteceğini sanıp bu işlere soyunanların suçudur.

    Beğen

Yorum bırakın