Göztepe, Havagücü ve Marmaris Belediyesporda uzun yıllar Başantrenörlük yaptıktan sonra kendi kulübü, İzmir Özateş’i kurup başına geçen, bir çok oyuncunun yetişmesine katkı sağlayan, İzmir’in başarılı alt yapı hocalarından Halil Özmert hocamın çıktığı ‘Hayati’ maçı da başarı ile atlattığı haberini aldım.
Dün Göğüs ağrısı ile başvurduğu iYeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tetkiklerde Kalp damarlarında sorun tespit edilen hoca, hemen hastaneye yatırılmış. Hocanın sorunlu damarları açılarak stent takılmış.
Biraz istirahatten sonra eskisinden daha sağlıklı olarak salonlara çok yakın bir zamanda tekrar dönecek.
Evoleybol ailesi olarak Halil hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkla, Türk Voleyboluna daha nice oyuncular yetiştirmesini temenni ediyoruz.